Ochutnávka z nového vydání newsletteru myRELEASE

Dub 20, 2017

Uběhlo další čtvrtletí a my jsme připravili nové číslo produktového newsletteru myRELEASE, kterým pravidelně informujeme naše klienty o novinkách v kvadosích produktech. Jako upoutávku jsme pro naše čtenáře i širokou veřejnost zpracovali video, ve kterém prezentujeme ta nejzajímavější témata. Nebudeme proto prozrazovat více, pusťte si video a nahlédněte do tajů softwarových novinek na YouTube.

Chtěli byste se o obsahu newsletteru dozvědět více? Zajímají vás bližší informace o produktech? A jak se vám video líbí? Těšíme se na zpětnou vazbu a jsme vám k dispozici na e-mailu obchod@kvados.cz.

Newsletter již obdrželi naši zákazníci do svých e-mailových schránek a ke stažení je v extranetu. Pokud zatím k našim klientům nepatříte, ale některá z novinek ve videu vás zaujala a rádi byste o ní měli další informace, napište na obchod@kvados.cz nebo zavolejte na 597 403 403.

 

IT Cluster, z.s.

 

Svou koncepcí naše sdružení spojuje vzdělávací instituce a podnikatelské subjekty, především z oblasti ICT, do celku, jehož posláním je zajistit přípravu lidských zdrojů, vytvořit potenciál pro řešení inovačních projektů a zajistit společné aktivity v oblasti marketingu.

Zobrazit zásady cookies

 

Partneři

 

Moravskoslezský kraj

Krajská hospodářská komora MSK

Město Ostrava

Agentura pro regionální rozvoj

IT4Innovations

 

Projekty

 

 

Kontaktujte nás

 

IT Cluster, z.s.
Novoveská 1139/22
709 00 Ostrava-Mariánské Hory

+420 724 504 926

marketing@itcluster.cz