MARLENKA novým zákazníkem KVADOSu

Čvn 21, 2017

Známý výrobce medových pochoutek MARLENKA international rozšiřuje řady zákazníků KVADOSu. K řízení projektů a vnitropodnikovému sdílení informací a úkolů bude využívat řešení myTEAM®.

Historie společnosti MARLENKA sahá do roku 2003, kdy její zakladatel Gevorg Avetisjan společně se svou sestrou začali péct na zakázku dorty podle staroarménské receptury. V současné době má společnost roční obrat přesahující 400 milionů korun, zaměstnává na 250 zaměstnanců a lahodné dorty, medové kuličky, napoleonky a další výrobky vyváží do více než 40 zemí světa.

Zavedení nového softwaru pro správu úkolů, porad a dalších vnitrofiremních procesů přinese neustále se rozvíjející společnosti především zefektivnění v oblasti řízení projektů, ať už se jedná o zavedení nových výrobků, stavební úpravy, nebo třeba otevření nové linky na výrobu dortů. Systém umožňuje jednoduché sdílení informací v rámci projektového týmu a pomáhá každodenní procesy sjednotit, zpřehlednit a zautomatizovat.

Vedle implementace myTEAM® plánuje zákazník také zavedení dalšího z kvadosáckých řešení, a to WMS systému mySTOCK® pro řízení skladovacích procesů. Cílem je zefektivnit manipulaci s hotovými výrobky, zrychlit výdej zakázek a zautomatizovat veškeré dosud ručně prováděné činnosti tak, aby probíhaly promyšleně a s ohledem na aktuální pohyby surovin a zboží ve skladu.

 

IT Cluster, z.s.

 

Svou koncepcí naše sdružení spojuje vzdělávací instituce a podnikatelské subjekty, především z oblasti ICT, do celku, jehož posláním je zajistit přípravu lidských zdrojů, vytvořit potenciál pro řešení inovačních projektů a zajistit společné aktivity v oblasti marketingu.

Zobrazit zásady cookies

 

Partneři

 

Moravskoslezský kraj

Krajská hospodářská komora MSK

Město Ostrava

Agentura pro regionální rozvoj

IT4Innovations

 

Projekty

 

 

Kontaktujte nás

 

IT Cluster, z.s.
Novoveská 1139/22
709 00 Ostrava-Mariánské Hory

+420 724 504 926

marketing@itcluster.cz