Proběhlo 93. setkání IT Clusteru!

Pro 2, 2019

Ve čtvrtek 24. 11. 2019 jsme v 16:00 hodin zahájili 93. setkání IT Clusteru. Jednalo se o každoroční Valnou hromadu, která se v letošním roce konala v hotelu Bartoš ve Frenštátě pod Radhoštěm.

Valná hromada trvala necelé dvě hodiny, během které se ujal slova předseda IT Clusteru – Přemysl Soldán a místopředseda – Miroslav Hampel. Zhodnotili rok 2019, prezentovali výsledky všech proběhlých projektů a plány do let budoucích. 

Prezentaci měli i zástupci členských firem. Za Národní klastrovou asociaci prezentovala paní Foldynová o možnostech využití kurzů pro zaměstnance. Na výběr je jak z manažerských, obchodních po právní a jazykové kurzy. Posledním prezentujícím byl doc. Mgr. Petr Suchánek, Ph.D. ze Slezské univerzity v Opavě. Prezentoval možné výzkumy, které se studenty aktivně realizují a nabídl i členským firmám pomocnou ruku při jejich aktivitách.

Po ukončení byl následně několika hodinový networking, který se jako každý rok nesl ve velmi příjemné atmosféře.

Děkujeme všem zástupcům společností za setkání a těšíme se v příštím roce!

 

IT Cluster, z.s.

 

Svou koncepcí naše sdružení spojuje vzdělávací instituce a podnikatelské subjekty, především z oblasti ICT, do celku, jehož posláním je zajistit přípravu lidských zdrojů, vytvořit potenciál pro řešení inovačních projektů a zajistit společné aktivity v oblasti marketingu.

Zobrazit zásady cookies

 

Partneři

 

Moravskoslezský kraj

Krajská hospodářská komora MSK

Město Ostrava

Agentura pro regionální rozvoj

IT4Innovations

 

Projekty

 

 

Kontaktujte nás

 

IT Cluster, z.s.
Novoveská 1139/22
709 00 Ostrava-Mariánské Hory

+420 724 504 926

marketing@itcluster.cz