Systém pro podporu manažerské práce myTEAM získal ocenění IT produkt roku 2019

Led 8, 2020

Systém myTEAM společnosti KVADOS obdržel cenu pro nejlepší IT produkt, a to v kategorii systém pro správu obsahu za rok 2019. Porota ocenila především zajímavé uživatelské rozhraní, přehlednost bez nutnosti podrobných vhledů a celkové řízení dokumentů a týmů.

„Řešení myTEAM® nás zaujalo především tím, jak dokáže automatizovat celou řadu běžných úkonů.  Díky tomu se uvolní ruce zaměstnancům i manažerům pro smysluplnější a produktivnější práci, aniž by však ztráceli podrobný přehled nad celým podnikem, nad jeho řízením i organizováním pracovních činností.“

Soutěž „IT produkt roku“ vyhlašuje redakce Computerworldu s cílem vyzdvihnout výrobky disponující vlastnostmi, které je významně odlišují od konkurenčních produktů stejné kategorie. Může přitom jít jak o celkově inovativní pojetí produktu, tak o jednotlivé funkční zdokonalení, výrazně zjednodušené ovládání nebo třeba o výjimečně příznivou cenu.

 

 

IT Cluster, z.s.

 

Svou koncepcí naše sdružení spojuje vzdělávací instituce a podnikatelské subjekty, především z oblasti ICT, do celku, jehož posláním je zajistit přípravu lidských zdrojů, vytvořit potenciál pro řešení inovačních projektů a zajistit společné aktivity v oblasti marketingu.

Zobrazit zásady cookies

 

Partneři

 

Moravskoslezský kraj

Krajská hospodářská komora MSK

Město Ostrava

Agentura pro regionální rozvoj

IT4Innovations

 

Projekty

 

 

Kontaktujte nás

 

IT Cluster, z.s.
Novoveská 1139/22
709 00 Ostrava-Mariánské Hory

+420 724 504 926

marketing@itcluster.cz