Nové číslo časopisu IN-IT radí s výběrem ERP systému pro výrobní firmu

Bře 23, 2020

Společnost ITeuro vydala v březnu 2020 nové číslo časopisu IN-IT pro jaro a léto. Tematickou linku tvoří ERP systém pro výrobní firmu. Hlavní článek v rubrice Pod lupou je tedy věnován rozdílům mezi procesní a diskrétní výrobou, pokročilému plánování a rozvrhování APS (včetně výhody kombinace s metodou kanban) a nechybí v něm ani doporučení 5 praktických kroků, kterými by každá firma uvažující o změně klíčové aplikace měla projít.

V rozhovoru se Jaroslav Drahoš, majitel a spoluzakladatel tiskárny FINIDR, ohlíží za téměř dvěma dekádami vývoje oblasti knihtisku. Jeho firma výzvám v oboru, kde patří k největším ve střední Evropě i na celém světě, úspěšně čelí už od roku 2003 také s přispěním informačního řešení od ITeuro. FINIDR je historicky druhým zákazníkem této ostravské softwarové a konzultační společnosti a tiskárna své informační řešení neustále rozvíjí. Stejně tak investuje i do dalších moderních technologií. Přesto v podniku s téměř 500 zaměstnanci vládne příjemná rodinná atmosféra.

Protože v roce 2020 slaví ITeuro dvacáté výročí svého založení, obsahuje časopis IN-IT jaro a léto 2020 také speciální přílohu 20 let ve světové třídě. Různými fotografickými momentkami dokumentuje historii firmy, která od počátku drží jasné zaměření a po celou dobu je páteří jejího portfolia ERP systém Infor CloudSuite Industrial (SyteLine). U něj nastupuje na trh desátá generace, která se představuje v rubrice Dalekohled.

Magazín také přibližuje užitečné funkce AQL – přípustnou mez kvality, externí kooperace a jejich vykazování v rámci Intrastatu nebo vyhodnocování rozvrhu v APS. Pro odlehčení čtenáři naopak poznají Propadlo, amatérské divadelní soubor, kterému propadl senior konzultant ekonomiky Kamil Michalík. A o tom, že už během vysokoškolského studia byly důležité pojmy „just-in-time“ nebo „pojistná zásoba“, píše ve Sloupku senior konzultant logistiky Martin Hlaváček.

Pro zaměstnance stávajících zákazníků i zájemců o řešení a služby ITeuro je pak připravena soutěž o 20letou jednosladovou whisky Ardmore.

Časopis IN-IT jaro a léto 2020 je dostupný ke stažení ve formátu PDF: bit.ly/IN-IT02

 

IT Cluster, z.s.

 

Svou koncepcí naše sdružení spojuje vzdělávací instituce a podnikatelské subjekty, především z oblasti ICT, do celku, jehož posláním je zajistit přípravu lidských zdrojů, vytvořit potenciál pro řešení inovačních projektů a zajistit společné aktivity v oblasti marketingu.

Zobrazit zásady cookies

 

Partneři

 

Moravskoslezský kraj

Krajská hospodářská komora MSK

Město Ostrava

Agentura pro regionální rozvoj

IT4Innovations

 

Projekty

 

 

Kontaktujte nás

 

IT Cluster, z.s.
Novoveská 1139/22
709 00 Ostrava-Mariánské Hory

+420 724 504 926

marketing@itcluster.cz