LOMAX, tradiční a největší český výrobce garážových vrat, zefektivní své obchodní procesy novým konfigurátorem pro obchodní partnery. Řešení Infor CPQ dodané společností ITeuro bude využito jako B2B portál pro konfiguraci sekčních, posuvných a křídlových vrat, rolovacích systémů a venkovních žaluzií. Rozšiřující modul Infor 3D Design Automation umožní po konfiguraci generování 3D výstupů v různých formátech. Vše bude napojeno na stávající ERP systém HELIOS iNuvio.

„Kvalitní konfigurátor pro B2B partnery vnímáme jako nezbytnou součást zlepšování a zrychlení prodejních procesů. Vybrali jsme si Infor CPQ jako osvědčený produkt s prokazatelnými přínosy. Reference ITeuro nám jednoznačně potvrdily jak vhodnost řešení pro naše potřeby, tak firmy ITeuro jako dodavatele,“ říká Radek Dufek, jednatel a obchodní ředitel společnosti LOMAX.

Dokončení projektu je naplánováno na březen 2022. LOMAX se tak v segmentu vybavení a důležitých prvků komerčních budov i domácností přidá k firmám jako ISAN Radiátory nebo RACCOON, které řešení Infor CPQ od ITeuro už využívají.

„Obchodní proces byl v případě LOMAXu rychlý. Konfigurátor Infor CPQ má celosvětově perfektní výsledky napříč různými obory, my jako ITeuro máme i vlastní a relevantní oborové reference. Jedná se o řešení, které lze nasadit nad jakýkoliv ERP systém v krátkém čase, což zákazníkovi umožní brzy dosáhnout přínosů,“ dodává Martin Koňařík, obchodní manažer ITeuro.

 

O společnosti LOMAX & Co s.r.o.

Společnost LOMAX & Co je největším českým výrobcem garážových vrat. Portfolio produktů ale zahrnuje také okna, vstupní hliníkové dveře, venkovní žaluzie a předokenní rolety. Veškerá výroba je na míru, z kvalitních evropských materiálů. Firma má dnes po celé České republice a na Slovensku 80 poboček, dále je zastoupena v Polsku, Maďarsku, Německu a Rakousku.

 

O společnosti ITeuro, a.s.

ITeuro je česká konzultační a softwarová společnost se sídlem v Ostravě. Na domácím a slovenském trhu už od roku 2000 implementuje světově využívaný informační systém Infor SyteLine (CloudSuite Industrial), zároveň připravuje jeho lokální jazykovou a legislativní verzi. V roce 2021 do portfolia zařadila ERP systém Infor LN (CloudSuite Industrial Enterprise) orientovaný na odvětví automotive, letectví a obranu a průmyslovou výrobu ve velkém měřítku. Kromě toho ITeuro vytváří pro výrobní podniky vlastní softwarová řešení. Hlavním produktem je InduStream pro digitální sběr a distribuci dat ve výrobě a skladech, napojení na stroje, digitální podporu procesů (výroba, údržba, kvalita a další) a WMS. Společnost také poskytuje výrobním firmám související konzultační služby ke zvýšení efektivity a produktivity.

Více informací: www.iteuro.cz

 

Kontakt pro média

Jiří Vaculík

marketingový manažer

jiri.vaculik@iteuro.cz

+420 604 858 326