Členové IT Clusteru se v termínu 1. až 2. června 2023 sešli na neformální akci na horské chatě Kohútka v Javorníkách. Program „Na výšlap s ITC” nabídl členům krásný výlet do okolí Javorníků s příležitostí networkingu, inspirace a nových perspektiv pro budoucí spolupráci členů sdružení.

Den začal sportovně srazem účastníků u hotelu a následovaným výšlapem do okolí s obědem na chatě Portáš.  V podvečer se účastníci vrátili na horskou chatu Kohútka v Novém Hrozenkově, kde proběhl check-in, odpočinek v sauně a coffee break s vzájemným představení nových plánů a aktuálního dění v zákulisí firem jednotlivých členů sdružení. Pozdní večer nebyl ochuzen o táboráček s uklidňujícími tóny kytary. Celý den byl skvělou příležitostí pro neformální setkání, vzájemné poznávání a relax z náročných dnů, který přivítal každý ze zúčastněných. Volná zábava, výborná kuchyň hostitele a delikátní “tatarák” na závěr ukončil o půlnoci skvělou neformální akci IT Cluster.

Akce se zúčastnilo 13 členů spolku, kteří si výšlap, oběd na chatě Portáš i okolí Javorníků velmi pochvalovali. Radoslav Revenda ze společnosti NETDIRECT sklidil obdiv členů ostatních za svůj výkon v podobě příjezdu na kole a ujeté vzdálenosti více než 90 kilometrů. Speciální poděkování patří panu Robertu Fárkovi ze společnosti ITeuro za večerní kulturní program.

Tato akce umožnila členům navázat nová přátelství a posílit vzájemné vztahy a přinesla nové plány na budoucí spolupráci mezi členy IT Clusteru.