V čele ostravské softwarové a konzultační firmy ITeuro je od června 2022 Robert Fárek, dosavadní ředitel péče o zákazníky. Na pozici ředitele společnosti a předsedy představenstva střídá Petra Boháče, který ITeuro vedl posledních 5 let a celkově ve firmě působil 17. rokem. ITeuro je předním českým partnerem mezinárodní softwarové společnosti Infor a vizí R. Fárka je pokračovat v budování end-to-end informačních řešení pro výrobní firmy právě s maximálním využitím moderních technologií a nástrojů Inforu.

„Chci poděkovat Petru Boháčovi za všechnu práci, kterou pro ITeuro za uplynulých sedmnáct let udělal. Firmu přebírám ve skvělé kondici. Našim současným i budoucím zákazníkům mohu slíbit, že nadále budeme stabilním dodavatelem kvalitních informačních řešení, která budeme neustále rozvíjet nejmodernějšími technologiemi a nástroji,“ říká Robert Fárek.

Odcházející ředitel společnosti Petr Boháč se k tomuto kroku rozhodl z osobních důvodů. „Jsem v ITeuro už sedmnáctým rokem a po tak dlouhé době prostě přišel čas na změnu. Vždy jsem byl zastáncem názoru, že změny přinášejí pokrok. A moje pozice nemůže být výjimkou. Moc si vážím všech zkušeností, které jsem získal, a inspirativních lidí, které jsem v ITeuro i u našich zákazníků poznal,“ dodává Petr Boháč.

 

Profesní profil Roberta Fárka

Robert Fárek vystudoval informační technologie ve vzdělávání na Ostravské univerzitě. Do společnosti ITeuro nastoupil v roce 2015 a věnoval se například řízení vývoje české účetní a legislativní lokalizace ERP systému Infor SyteLine (CloudSuite Industrial), vedení týmu realizace a také oblasti péče o zákazníky. Podílel se například na projektech pro firmy Česká zbrojovka, VÍTKOVICE HEAVY MACHINERY nebo Alliance Laundry CE. Před nástupem do ITeuro byl 12 let vedoucím oddělení ekonomických konzultantů softwarové společnosti KVADOS a pracoval na společných projektech s ITeuro pro BIKE FUN International, FINIDR a Krnovské opravny a strojírny. Svou profesní dráhu začal jako účetní.

 

O společnosti ITeuro, a.s.

ITeuro je česká konzultační a softwarová společnost se sídlem v Ostravě. Na domácím a slovenském trhu už od roku 2000 implementuje světově využívaný informační systém Infor SyteLine (CloudSuite Industrial), zároveň připravuje jeho lokální jazykovou a legislativní verzi. V roce 2021 do portfolia zařadila ERP systém Infor LN (CloudSuite Industrial Enterprise) orientovaný na odvětví automotive, letectví a obranu a průmyslovou výrobu ve velkém měřítku. Kromě toho ITeuro vytváří pro výrobní podniky vlastní softwarová řešení. Hlavním produktem je InduStream pro digitální sběr a distribuci dat ve výrobě a skladech, napojení na stroje, digitální podporu procesů (výroba, údržba, kvalita a další) a WMS. Společnost také poskytuje výrobním firmám související konzultační služby ke zvýšení efektivity a produktivity.

Více informací: www.iteuro.cz

 

 

Kontakt pro média

Jiří Vaculík

marketingový manažer

jiri.vaculik@iteuro.cz

+420 604 858 326