KVADOS má novou obchodní a marketingovou ředitelku

Led 16, 2017

Společnost KVADOS jmenovala k 1. lednu 2017 na pozici Business and Marketing Director Hanu Prauzkovou. Dosud působila jako Business Development Director se zaměřením na rozvoj prodeje nových produktů a související marketingové podpory. V nové funkci na tuto práci naváže s rozsáhlejšími kompetencemi v řízení komplexní činnosti obchodního a marketingového týmu pro český a slovenský trh. Zaměří se také na strategické řízení obchodních a marketingových aktivit.

Hana Prauzková pracuje v KVADOSu od roku 2010. Vedle business developmentu se aktivně věnovala také key account managementu. Obrátit se na ni můžete ohledně obchodně-partnerské, marketingové či mediální spolupráce, a to na kontaktní telefon +420 734 520 060 nebo e-mail prauzkova@kvados.cz.

 

IT Cluster, z.s.

 

Svou koncepcí naše sdružení spojuje vzdělávací instituce a podnikatelské subjekty, především z oblasti ICT, do celku, jehož posláním je zajistit přípravu lidských zdrojů, vytvořit potenciál pro řešení inovačních projektů a zajistit společné aktivity v oblasti marketingu.

Zobrazit zásady cookies

 

Partneři

 

Moravskoslezský kraj

Krajská hospodářská komora MSK

Město Ostrava

Agentura pro regionální rozvoj

IT4Innovations

 

Projekty

 

 

Kontaktujte nás

 

IT Cluster, z.s.
Novoveská 1139/22
709 00 Ostrava-Mariánské Hory

+420 724 504 926

marketing@itcluster.cz