Elpro – Energo nasadí ERP SyteLine a aplikaci InduStream pro řízení výroby transformátorů

Bře 16, 2018

Společnost Elpro – Energo, která se přes 20 let věnuje prodeji transformátorů, je začne také sama vyrábět. Kvůli rozšíření aktivit firma nasadí nový ERP systém Infor SyteLine (CloudSuite Industrial) orientovaný právě na výrobní podniky. Implementátorem informačního systému SyteLine od mezinárodního výrobce Infor je společnost ITeuro, partner Inforu pro Českou republiku. Součástí dodávky je i InduStream, vlastní řešení od ITeuro pro digitální podporu výroby. Zahájení ostrého provozu je naplánováno na počátek roku 2019.

„Elpro – Energo sice začíná s vlastní výrobou, ale management a klíčoví pracovníci už mají zkušenosti s výrobou transformátorů a s využitím informačního systému pro tuto činnost. Proto i jejich požadavky na informační systém byly jasně specifikovány. Společnost si vybrala ERP systém SyteLine, který je navržen speciálně pro výrobní podniky. Klient od něj očekává především špičkové nástroje pro řízení výroby včetně pokročilého plánování a rozvrhování APS,“ říká Jiří Pavlík, business konzultant ITeuro.

V rámci implementace získá Elpro – Energo komplexní informační systém Infor SyteLine (CloudSuite Industrial) včetně jeho české lokalizace s účetnictvím a evidencí majetku podle tuzemských legislativních požadavků. Součástí řešení je i modul pro řízení interní údržby. Pro odvádění informací o hotové práci, bezpapírovou dílnu a další digitální podporu výroby bude SyteLine propojen s aplikací InduStream. Rozšíření CADlink pak propojí ERP SyteLine s 3D softwarem SolidWorks.

 

IT Cluster, z.s.

 

Svou koncepcí naše sdružení spojuje vzdělávací instituce a podnikatelské subjekty, především z oblasti ICT, do celku, jehož posláním je zajistit přípravu lidských zdrojů, vytvořit potenciál pro řešení inovačních projektů a zajistit společné aktivity v oblasti marketingu.

Zobrazit zásady cookies

 

Partneři

 

Moravskoslezský kraj

Krajská hospodářská komora MSK

Město Ostrava

Agentura pro regionální rozvoj

IT4Innovations

 

Projekty

 

 

Kontaktujte nás

 

IT Cluster, z.s.
Novoveská 1139/22
709 00 Ostrava-Mariánské Hory

+420 724 504 926

marketing@itcluster.cz