Společnost Classic Invest využívá další z kvadosích řešení, tentokrát systém myTEAM®

Čvn 25, 2018

Ve společnosti Classic Invest, která již aktivně využívá kvadosí řešení VENTUS® a myCASH®, se implementoval systém myTEAM®. Mezi vybrané moduly patří fleet a facility management, smlouvy, směrnice či centrum schůzek. Na základě požadavku společnosti společnost upravila moduly přijatých faktur, zbožových faktur a dobropisů, pro které byl připraven přenos dat ze systému VENTUS®. Řešení myTEAM® pomůže společnosti při řádné evidenci a zařazení agend, i ke správnému nastavení přístupů k citlivým datům a informacím.

Společnost Classic své aktivity zaměřuje zejména na sféru obchodní činnosti a na developerské projekty. V prodejně Střevíce a více poskytuje nejširší nabídku svatební a společenské obuvi spolu s doplňky v České republice, obchod Dobré boty je specializován na prodej dětské certifikované obuvi. Kromě prodejen s obuví a textilem firma provozuje také čerpací stanici pohonných hmot a zároveň je franšízovým partnerem společnosti TRAVEL FREE.

 

IT Cluster, z.s.

 

Svou koncepcí naše sdružení spojuje vzdělávací instituce a podnikatelské subjekty, především z oblasti ICT, do celku, jehož posláním je zajistit přípravu lidských zdrojů, vytvořit potenciál pro řešení inovačních projektů a zajistit společné aktivity v oblasti marketingu.

Zobrazit zásady cookies

 

Partneři

 

Moravskoslezský kraj

Krajská hospodářská komora MSK

Město Ostrava

Agentura pro regionální rozvoj

IT4Innovations

 

Projekty

 

 

Kontaktujte nás

 

IT Cluster, z.s.
Novoveská 1139/22
709 00 Ostrava-Mariánské Hory

+420 724 504 926

marketing@itcluster.cz