Dalším polským zákazníkem KVADOSu je společnost BZK Alco

Říj 2, 2018

BZK Alco je jedním z nejvýznamnějších výrobců lihovin v Polsku a je součástí významné obchodní skupiny specializující se na zpracování zemědělských produktů, do níž patří také Bakoma, Polskie Młyny, Komagra, Bioagra a Bioagra-olej. V návaznosti na úspěšnou implementaci systému myAVIS® ve společnostech Bakoma a Polskie Młyny se vedení BZK Alco rozhodlo jít stejnou cestou a pomocí kvadosáckého řešení pro řízení a správu vztahů se zákazníky výrazně zefektivnit práci svých obchodníků v terénu.

Každodenní úkoly více než 40 obchodních zástupců související s kontrolou prodeje a distribuce nápojů se podstatně zjednoduší. Uživatelé budou mít okamžitý přehled o realizovaných objednávkách, o promo akcích, budou moci dlouhodobě sledovat cenovou hladinu výrobků. Očekávaným přínosem bude zajištění rychlejšího obratu zboží, navýšení prodejů, a především zlepšení distribučních procesů a spolupráce s odběrateli z řad malo- i velkoobchodníků. Spuštění systému myAVIS® v rutinním provozu je naplánováno na říjen tohoto roku.

 

IT Cluster, z.s.

 

Svou koncepcí naše sdružení spojuje vzdělávací instituce a podnikatelské subjekty, především z oblasti ICT, do celku, jehož posláním je zajistit přípravu lidských zdrojů, vytvořit potenciál pro řešení inovačních projektů a zajistit společné aktivity v oblasti marketingu.

Zobrazit zásady cookies

 

Partneři

 

Moravskoslezský kraj

Krajská hospodářská komora MSK

Město Ostrava

Agentura pro regionální rozvoj

IT4Innovations

 

Projekty

 

 

Kontaktujte nás

 

IT Cluster, z.s.
Novoveská 1139/22
709 00 Ostrava-Mariánské Hory

+420 724 504 926

marketing@itcluster.cz