ITeuro je partnerem konference Barcamp Ostrava 2018

Říj 2, 2018

ITeuro, softwarová a konzultační firma specializovaná na výrobní podniky, je novým partnerem akce Barcamp Ostrava 2018. Ta se uskuteční 24. listopadu 2018 v Nové aule Vysoké školy báňské – Technické univerzity Ostrava. Jde o úspěšnou otevřenou komunitní konferenci zaměřenou na trendy v internetových aplikacích a technologiích, IT, webdesign, marketing, internetovou reklamu, digitální média a podnikání.

O konkrétním programu, jehož tématem je „blízká budoucnost“, si návštěvníci online hlasováním rozhodnou sami. Zájem o konferenci tradičně převyšuje dostupná místa, kterých je pro účastníky letos připraveno 800. Za ITeuro nebudou chybět například vedoucí vývoje David Prokop nebo HR manažerka Irena Znachorová, kteří s ostatními hosty rádi proberou aktuální technologie používané v ITeuro i kariérní příležitosti.

Na Barcampu Ostrava se potkávají nadšenci s uznávanými profesionály ze světa internetového byznysu a informačních technologií. Podle organizátorů by letošní přednášky měly být obsahově zaměřeny na vliv moderních technologií jako umělá inteligence nebo smart cities na tyto obory. Konkrétní příspěvky je možné přihlašovat od 1. do 26. října 2018, hlasování o konečné podobě programu začne 5. listopadu 2018 ve 14.00 a skončí 9. listopadu 2018 ve 23.59.

Více informací: barcampostrava.cz

 

IT Cluster, z.s.

 

Svou koncepcí naše sdružení spojuje vzdělávací instituce a podnikatelské subjekty, především z oblasti ICT, do celku, jehož posláním je zajistit přípravu lidských zdrojů, vytvořit potenciál pro řešení inovačních projektů a zajistit společné aktivity v oblasti marketingu.

Zobrazit zásady cookies

 

Partneři

 

Moravskoslezský kraj

Krajská hospodářská komora MSK

Město Ostrava

Agentura pro regionální rozvoj

IT4Innovations

 

Projekty

 

 

Kontaktujte nás

 

IT Cluster, z.s.
Novoveská 1139/22
709 00 Ostrava-Mariánské Hory

+420 724 504 926

marketing@itcluster.cz