Vzdělávací projekt pro členy IT Clusteru úspěšně pokračuje

Úno 19, 2019

Od prosince roku 2017, kdy byl vzdělávací projekt “Pojďme společně růst s IT Cluster 2017 – 2019” zahájen, prošlo vzdělávacími kurzy již na 200 zaměstnanců firem sdružených v IT Clusteru. Své aktivity již realizovali nově přistoupivší partneři ITeuro a Stora Enso Wood Product.

Postupně se zapojili do 55 vzdělávacích aktivit, a to zejména jazykových kurzů (22 kurzů ve firmách KVADOS, D3Soft a ITeuro na různých úrovních výuky), 12 kurzů v obecných a 6 ve specializovaných IT dovednostech, 11 kurzů zaměřených na měkké a manažerské dovednosti a 4 v oblasti účetnických a technických znalostí.

Od účastnic a účastníků byly získány velmi pozitivní reakce, což nás velmi těší.

Projekt končí 31.5.2019, a do té doby jsou plánovány jazykové kurzy, soft skills, kde např. u firmy KVADOS tvoří ucelený blok zaměřený zejména na vzdělávání středního managementu, ale také rozšíření dovedností zaměstnanců v oboru informačních technologií, které jsou pro jejich práci nezbytné.

 

 

 

 

IT Cluster, z.s.

 

Svou koncepcí naše sdružení spojuje vzdělávací instituce a podnikatelské subjekty, především z oblasti ICT, do celku, jehož posláním je zajistit přípravu lidských zdrojů, vytvořit potenciál pro řešení inovačních projektů a zajistit společné aktivity v oblasti marketingu.

Zobrazit zásady cookies

 

Partneři

 

Moravskoslezský kraj

Krajská hospodářská komora MSK

Město Ostrava

Agentura pro regionální rozvoj

IT4Innovations

 

Projekty

 

 

Kontaktujte nás

 

IT Cluster, z.s.
Novoveská 1139/22
709 00 Ostrava-Mariánské Hory

+420 724 504 926

marketing@itcluster.cz