IT Cluster se rozrůstá o dalšího člena NITTA Systems

Dub 24, 2019

K nováčkům se připojuje také společnost NITTA Systems, která se zabývá komplexními řešení založených na rozpoznávání registrační značky vozidel. Ze softwarové rodiny AVES si můžete vybrat řešení pro automatizaci evidence vjezdů a výjezdů do hlídaných areálů, která ušetří práci jednoho pracovníka, řešení pro zefektivnění logistiky nákladních vozidel, která hlídá dojezdové časy či prostoje či řešení pro automobilové servisy, které detekuje neoprávněné úkoly prováděné na automobilu a hlídá přesný čas strávený prací na autě.

Tuto společnost si jako partnera vybrali ŠKODA Auto, Statutární město Ostrava či IKEA. Pokud potřebujete zvýšit bezpečnost, monitorovat dopravu, zefektivnit logistiku či získat marketingová data, neváhejte a zvolte NITTA Systems.

Více informací o společnosti: http://www.nitta.cz/

 

IT Cluster, z.s.

 

Svou koncepcí naše sdružení spojuje vzdělávací instituce a podnikatelské subjekty, především z oblasti ICT, do celku, jehož posláním je zajistit přípravu lidských zdrojů, vytvořit potenciál pro řešení inovačních projektů a zajistit společné aktivity v oblasti marketingu.

Zobrazit zásady cookies

 

Partneři

 

Moravskoslezský kraj

Krajská hospodářská komora MSK

Město Ostrava

Agentura pro regionální rozvoj

IT4Innovations

 

Projekty

 

 

Kontaktujte nás

 

IT Cluster, z.s.
Novoveská 1139/22
709 00 Ostrava-Mariánské Hory

+420 724 504 926

marketing@itcluster.cz