D3Soft implementuje CRM Leonardo do agrární společnosti AGRO CS

Kvě 21, 2019

AGRO CS je česká rychle rostoucí B2B/B2C společnost se zemědělskými substráty a hnojivy s mezinárodním přesahem ve státech střední a východní Evropy. V současné době společnost zaměstnává přes 700 zaměstnanců ve 4 divizích, ve kterých používají informace a data z interního EPR systému, které dále zpracovávají v rámci jednotlivých divizí a potřeb managementu společnosti.  

Pro zjednodušení a optimalizaci řízení všech obchodních aktivit spojených s expanzí, meziročním růstem a posilováním v oblasti lidských zdrojů, se vedení společnosti AGRO CS rozhodlo pro implementaci CRM systému Leonardo společnosti D3Soft. 

Cílem implementace CRM systému Leonardo je sjednocení všech obchodních aktivit do jednotného informačního systému, snadné zpřístupnění obchodních dat obchodníkům a technikům v terénu, zjednodušení a zrychlení obchodní rutiny, jako jsou například analýzy, predikce tržeb, rychlý reporting a komunikace mezi jednotlivými divizemi a managementem. V neposlední řadě D3Soft  očekáváme od implementace CRM systému zlepšení a prohloubení obchodních vztahů se zákazníky. 

CRM systém Leonardo integrují na interní ERP systém, s přímým napojením na e-commerce megazahrada.cz. 

Společnost D3Soft se těší rostoucí oblibě CRM systémů v B2B a B2C segmentu, kdy se po implementacích v elektroinstalačních společnostech přesouvá do agrární akciové společnosti, jež v posledních letech zaznamenává prudký růst a zvýšenou poptávku po ekologických bio substrátech a produktech. 

 

IT Cluster, z.s.

 

Svou koncepcí naše sdružení spojuje vzdělávací instituce a podnikatelské subjekty, především z oblasti ICT, do celku, jehož posláním je zajistit přípravu lidských zdrojů, vytvořit potenciál pro řešení inovačních projektů a zajistit společné aktivity v oblasti marketingu.

Zobrazit zásady cookies

 

Partneři

 

Moravskoslezský kraj

Krajská hospodářská komora MSK

Město Ostrava

Agentura pro regionální rozvoj

IT4Innovations

 

Projekty

 

 

Kontaktujte nás

 

IT Cluster, z.s.
Novoveská 1139/22
709 00 Ostrava-Mariánské Hory

+420 724 504 926

marketing@itcluster.cz