Pozvánka: Základní principy testování software a testovací techniky

Kvě 17, 2019

Dovolujeme si Vás srdečně pozvat na seminář ITSM Prakticky, který se koná ve čtvrtek 30. května v Praze. V čase od 17:00 do 19:00 hod. v sídle společnosti INVENTI (zasedací místnost Sheldon), Táborská 940/31, Praha 4.

Tentokrát se zaměříme na téma: TESTOVÁNÍ SOFTWARU.

V tomto semináři se společně podíváme na testování softwaru. Projdeme si základní principy testování, testovací úrovně a typy testů. Seznámíme se s testovacími technikami a řekneme si, proč občas nedostáváme z testování očekávané výsledky.

Přednášející bude Lucie Nová, manažerka projektů a testování softwaru. Pracuje zejména pro banky nebo telekomunikační operátory na projektech z oblasti IT, výstavby sítě a zavádění nových systémů a procesů. Lektorka České společnosti pro jakost. V současné době pracuje pro společnost Zoom International jako Quality Assurance Director.

V případě zájmu nás prosím kontaktujte na marketing@itcluster.cz.

Těšíme se na společné setkání.

 

 

IT Cluster, z.s.

 

Svou koncepcí naše sdružení spojuje vzdělávací instituce a podnikatelské subjekty, především z oblasti ICT, do celku, jehož posláním je zajistit přípravu lidských zdrojů, vytvořit potenciál pro řešení inovačních projektů a zajistit společné aktivity v oblasti marketingu.

Zobrazit zásady cookies

 

Partneři

 

Moravskoslezský kraj

Krajská hospodářská komora MSK

Město Ostrava

Agentura pro regionální rozvoj

IT4Innovations

 

Projekty

 

 

Kontaktujte nás

 

IT Cluster, z.s.
Novoveská 1139/22
709 00 Ostrava-Mariánské Hory

+420 724 504 926

marketing@itcluster.cz