ITeuro začíná vydávat časopis IN-IT, první číslo se věnuje ucelenému informačnímu řešení

Zář 27, 2019

Softwarová a konzultační společnost ITeuro začala v září 2019 vydávat vlastní časopis IN-IT. První číslo vyšlo při příležitosti ITeuro Solution Day 2019, pravidelné odborné konference s golfovým odpolednem pro zákazníky a partnery firmy. Obsah úvodního vydání se věnuje ucelenému informačnímu řešení (end-to-end).

„V ITeuro se specializujeme na poměrně úzký segment firem podnikajících v segmentu takzvané diskrétní výroby. Za téměř dvě desetiletí působení máme velké množství know-how a zkušeností, o které se chceme podělit. Žádný takto specificky zaměřený IT časopis u nás pravidelně nevychází, nanejvýš se slučuje diskrétní výroba s procesní. Proto jsme se rozhodli připravit magazín vlastní. Nemáme s ním ambice konkurovat širokopásmovým odborným titulům, ale chceme přímo do výrobních firem pravidelně přinášet inspiraci a informovat o IT novinkách pro podniky světové třídy,“ říká Jiří Vaculík, šéfredaktor časopisu a marketingový manažer ITeuro.

Obsah je rozdělen do 11 rubrik, jednotlivé články propojuje tematická linka. Pro podzim a zimu 2019 je to informační řešení typu end-to-end zastřešené jedním dodavatelem, který je schopen jej dlouhodobě udržovat moderní a rozvíjet podle měnících se potřeb výrobní firmy. Čtenáři se dozvědí jak o výhodách konsolidovaného řešení, tak o problémech a průvodních jevech, pokud je informační soustava rozdrobená. Nahlédnou na aktuální užitečné funkcionality i na potenciál pro budoucnost. V rozhovoru představuje David Zeman, obchodní ředitel pro střední a východní Evropu společnosti Infor, tuto značku – jednoho ze tří největších světových výrobců podnikových aplikací a partnera ITeuro.

Na časopis se čtenáři mohou těšit dvakrát ročně. Samotné jméno IN-IT odkazuje na inovace a IT, se kterými budou výrobní firmy „in“. Zároveň označuje „init“ v informatice první program a proces, který spouští všechny následující. Tato metafora je příznačná nejen pro zaměření úvodního čísla magazínu, ale i pro filozofii ITeuro na trhu dodavatelů podnikového softwaru a systémových integrátorů.

První číslo je také dostupné ke stažení ve formátu PDF: http://bit.ly/IN-IT01

 

IT Cluster, z.s.

 

Svou koncepcí naše sdružení spojuje vzdělávací instituce a podnikatelské subjekty, především z oblasti ICT, do celku, jehož posláním je zajistit přípravu lidských zdrojů, vytvořit potenciál pro řešení inovačních projektů a zajistit společné aktivity v oblasti marketingu.

Zobrazit zásady cookies

 

Partneři

 

Moravskoslezský kraj

Krajská hospodářská komora MSK

Město Ostrava

Agentura pro regionální rozvoj

IT4Innovations

 

Projekty

 

 

Kontaktujte nás

 

IT Cluster, z.s.
Novoveská 1139/22
709 00 Ostrava-Mariánské Hory

+420 724 504 926

marketing@itcluster.cz