Modul českého účetnictví v ERP Infor CloudSuite Industrial (SyteLine) opět úspěšně prošel odbornou prověrkou

Zář 13, 2019

Společnost ITeuro, tuzemský partner mezinárodní firmy Infor, nechala provést nezávislé odborné posouzení aktuální verze českého účetního modulu pro informační systém Infor CloudSuite Industrial (SyteLine) ERP. Auditoři z firmy HDM Audit CZ po podrobné prověrce potvrdili, že je řešení v souladu se zákonem o účetnictví a příslušnou účetní a daňovou legislativou České republiky. HDM Audit CZ je členem světové asociace účetních a auditorských firem PCP Global.

Podle názorů hodnotitelů ekonomický systém vytváří ve všech významných ohledech předpoklady pro věrný a poctivý obraz aktiv, závazků, vlastního kapitálu, finanční situace a hospodářského výsledku účetní jednotky.

Infor CloudSuite Industrial (SyteLine) ERP vyvíjí společnost Infor. Českou podobu řešení spolu s modulem českého účetnictví zajišťuje ITeuro, Gold Channel Partner Inforu. Hodnocení auditorem představuje nestranný důkaz o kvalitě a funkčnosti. Může tak společnostem posloužit jako jedno z vodítek při hledání a výběru nového podnikového systému. V minulosti úspěšnou kontrolou auditorů opakovaně prošly i různé předchozí verze modulu.

 

IT Cluster, z.s.

 

Svou koncepcí naše sdružení spojuje vzdělávací instituce a podnikatelské subjekty, především z oblasti ICT, do celku, jehož posláním je zajistit přípravu lidských zdrojů, vytvořit potenciál pro řešení inovačních projektů a zajistit společné aktivity v oblasti marketingu.

Zobrazit zásady cookies

 

Partneři

 

Moravskoslezský kraj

Krajská hospodářská komora MSK

Město Ostrava

Agentura pro regionální rozvoj

IT4Innovations

 

Projekty

 

 

Kontaktujte nás

 

IT Cluster, z.s.
Novoveská 1139/22
709 00 Ostrava-Mariánské Hory

+420 724 504 926

marketing@itcluster.cz