Společnost LinuxBox.cz je novým členem IT Clusteru

Dub 27, 2020

LinuxBox.cz je ryze český poskytovatel podnikových informačních a komunikačních technologií (ICT) a řešení postavených na otevřeném zdrojovém kódu.  Základ společnosti byl položen již před 20 lety. Od té doby se společnost stala vůdčí linuxovou firmou regionu.

Přináší moderní technologie a trendy do podnikového prostředí, například privátní cloudy, virtualizaci, vysokou dostupnost služeb, IP telefonii či hyper-konvergovanou architekturu.  Produkty spolupracují se všemi běžně používanými operačními systémy. V mnoha firmách jsou dlouhodobě analyzovány problémy týkající se informačních a komunikačních technologií. Nabízí kapacitní, vysoce dostupné a ekonomicky efektivní řešení. Poskytují otevřené softwarově i hardwarově definované infrastruktury. Vlastní management aplikací je doplněn o špičkové služby v oblasti podpory (24/7).  Otevřenost nevnímají jen jako software, je to náš kulturní a obchodní model. Jejich krédem je poskytovat „NonStop ICT pro kritické podnikové aplikace“.  Vše co dělají, ať už vyvíjený software či služby, má jasný, předem daný cíl, kterým je snížení celkových nákladů TCO a usnadnění práce běžných administrátorů.

 

IT Cluster, z.s.

 

Svou koncepcí naše sdružení spojuje vzdělávací instituce a podnikatelské subjekty, především z oblasti ICT, do celku, jehož posláním je zajistit přípravu lidských zdrojů, vytvořit potenciál pro řešení inovačních projektů a zajistit společné aktivity v oblasti marketingu.

Zobrazit zásady cookies

 

Partneři

 

Moravskoslezský kraj

Krajská hospodářská komora MSK

Město Ostrava

Agentura pro regionální rozvoj

IT4Innovations

 

Projekty

 

 

Kontaktujte nás

 

IT Cluster, z.s.
Novoveská 1139/22
709 00 Ostrava-Mariánské Hory

+420 724 504 926

marketing@itcluster.cz