Petr Prokop je ředitelem implementace ITeuro

Kvě 19, 2020

Softwarová a konzultační společnost ITeuro rozšířila nejvyšší management o Petra Prokopa, ředitele implementace. Pod jeho vedením bude působit tým specializovaný na implementace projektů pro nové zákazníky. Rozvoj stávajících klientů zabezpečí oddělení péče o zákazníky řízené Robertem Fárkem. Firma tak rozděluje původní oddělení realizace na dva samostatné týmy. Touto organizační změnou reaguje na zvýšenou poptávku, nové komplexnější a náročnější projekty, personální posilování a také na rostoucí počet aktivních zákazníků.

„Naším cílem je další zkvalitňování projektů a zkrácení doby jejich realizace. Proto jsme se rozhodli vyčlenit tým, který bude řešit výhradně nové implementace,“ říká ředitel implementace Petr Prokop. „Celkově usilujeme o zkvalitnění služeb a zvyšování spokojenosti nových i současných zákazníků. Organizační změna je prospěšná pro obě skupiny, protože tak můžeme i stávajícím zákazníkům garantovat kapacity na jejich rozvojové projekty. Změna je postupná a probíhající projekty nejsou nijak narušeny,“ dodává Robert Fárek, ředitel péče o zákazníky a člen představenstva ITeuro.

Petr Prokop pracuje v ITeuro od roku 2012. Nastoupil jako konzultant logistiky, poté se zaměřil na oblast výroby a plánování a stal se vedoucím tohoto týmu v oddělení realizace. Jako šéf projektu zastřešoval například implementaci informačního řešení pro společnost BORCAD cz, která vyrábí a do celého světa exportuje vlaková sedadla. Před příchodem do ITeuro působil P. Prokop mimo jiné pět let ve společnosti O2 jako senior konzultant zákaznických řešení.

 

 

IT Cluster, z.s.

 

Svou koncepcí naše sdružení spojuje vzdělávací instituce a podnikatelské subjekty, především z oblasti ICT, do celku, jehož posláním je zajistit přípravu lidských zdrojů, vytvořit potenciál pro řešení inovačních projektů a zajistit společné aktivity v oblasti marketingu.

Zobrazit zásady cookies

 

Partneři

 

Moravskoslezský kraj

Krajská hospodářská komora MSK

Město Ostrava

Agentura pro regionální rozvoj

IT4Innovations

 

Projekty

 

 

Kontaktujte nás

 

IT Cluster, z.s.
Novoveská 1139/22
709 00 Ostrava-Mariánské Hory

+420 724 504 926

marketing@itcluster.cz