ITeuro je prvním certifikovaným partnerem pro ERP systém Infor CSI v regionu

Říj 22, 2020

Společnost ITeuro se stala první firmou v regionu střední a východní Evropy, která s ERP systémem Infor CloudSuite Industrial (SyteLine) úspěšně prošla novým programem Infor Certification. Ten připravila mezinárodní softwarová firma Infor jako průmyslový standard excelence pro hodnocení znalostí a dovedností produktů a služeb Inforu.

„Je mi ctí a potěšením mít možnost pogratulovat společnosti ITeuro k získání certifikace, která odráží dlouholeté znalosti a hluboké zkušenosti společnosti s produkty Infor CSI,“ říká David Zeman, obchodní ředitel Inforu pro Českou republiku a východní Evropu.

ITeuro implementuje na českém a slovenském trhu ERP Infor CloudSuite Industrial (SyteLine) od svého založení v roce 2000. V současnosti existuje už verze 10 tohoto celosvětově osvědčeného řešení, které využívají především firmy s takzvanou diskrétní výrobou, jako je strojírenství nebo výroba zařízení a strojů včetně high-tech.

Smyslem programu Infor Certification je garantovat zákazníkům Inforu, že vybraný implementační partner je pro daný produkt skutečně expertem. Získání certifikace je proto podloženo odbornými zkouškami, specifickými pro jednotlivé role pracovníků implementační firmy.

Zároveň společnost ITeuro dlouhodobě drží status Infor Gold Channel Partner, což je nevyšší stupeň partnerství s firmou Infor.

 

IT Cluster, z.s.

 

Svou koncepcí naše sdružení spojuje vzdělávací instituce a podnikatelské subjekty, především z oblasti ICT, do celku, jehož posláním je zajistit přípravu lidských zdrojů, vytvořit potenciál pro řešení inovačních projektů a zajistit společné aktivity v oblasti marketingu.

Zobrazit zásady cookies

 

Partneři

 

Moravskoslezský kraj

Krajská hospodářská komora MSK

Město Ostrava

Agentura pro regionální rozvoj

IT4Innovations

 

Projekty

 

 

Kontaktujte nás

 

IT Cluster, z.s.
Novoveská 1139/22
709 00 Ostrava-Mariánské Hory

+420 724 504 926

marketing@itcluster.cz