V RETEXu eviduje mySTOCK skladové jednotky

Říj 21, 2020

Společnost KVADOS implementovala WMS mySTOCK® ve společnosti RETEX, která se zaměřuje na vývoj a výrobu netkaných textilií určených zejména k výrobě komponent pro automobilový průmysl a stavebnictví. I RETEX přecházel z papírového skladu na řízený. Kromě standardního WMS řešení, kam spadá mobilní úkolování skladníka a skladová evidence, pracovali na speciálním požadavku – evidenci návinů. Skladník potřebuje informace o konkrétní roli textilie (například o délce a hmotnosti, které jsou u každé role jiné, nebo o zakázce, pro níž je role vyrobena). Role se v RETEXu evidují pomocí skladových jednotek (nedělitelné množství sortimentu).

Aktuálně pracuje KVADOS na opravných procesech zpětné logistiky (vykládka z auta, zpětné naskladnění do skladu a podobně). Výhledově chce společnost RETEX rozšířit systém i o práci se sortimenty, u kterých se neevidují skladové jednotky.

 

IT Cluster, z.s.

 

Svou koncepcí naše sdružení spojuje vzdělávací instituce a podnikatelské subjekty, především z oblasti ICT, do celku, jehož posláním je zajistit přípravu lidských zdrojů, vytvořit potenciál pro řešení inovačních projektů a zajistit společné aktivity v oblasti marketingu.

Zobrazit zásady cookies

 

Partneři

 

Moravskoslezský kraj

Krajská hospodářská komora MSK

Město Ostrava

Agentura pro regionální rozvoj

IT4Innovations

 

Projekty

 

 

Kontaktujte nás

 

IT Cluster, z.s.
Novoveská 1139/22
709 00 Ostrava-Mariánské Hory

+420 724 504 926

marketing@itcluster.cz