Největší WMS projekt letošního roku

Lis 3, 2020

K nejskloňovanějším letošním projektům společnosti KVADOS patří bezesporu JIPOCAR. Pod hlavičkou JIPOCAR si ale nepředstavujte pouze jeden sklad. Jedná se o druhý největší skladových areál v Česku, který má vlastní dopravu, servis aut a další služby. Logistický areál čítá více než desítku skladových hal, kde logistické a skladové služby využívá přibližně 70 zákazníků ukladatelů.

Projekt jsme zahájili Business analýzou, kde jsme společně s managementem definovali business cíle, abychom lépe pochopili potřeby. Dále jsme společně zpracovali logistickou studii, která ujasnila koncept budoucího řešení. Projekt samotného nasazení WMS jsme rozdělili do více etap; z pohledu funkčnosti a z pohledu typů ukladatelů.

Pro letošní rok máme v JIPOCARu za sebou první Etapu v podobě analýzy a nájezdu prvního velkého ukladatele do ostrého provozu na konci července. S JIPOCAR máme již dohodnuté pokračování na druhé etapě.

Děkujeme za důvěru. Jsme rádi, že jsme pomohli naplnit očekávané cíle a těšíme se na další spolupráci!

 

IT Cluster, z.s.

 

Svou koncepcí naše sdružení spojuje vzdělávací instituce a podnikatelské subjekty, především z oblasti ICT, do celku, jehož posláním je zajistit přípravu lidských zdrojů, vytvořit potenciál pro řešení inovačních projektů a zajistit společné aktivity v oblasti marketingu.

Zobrazit zásady cookies

 

Partneři

 

Moravskoslezský kraj

Krajská hospodářská komora MSK

Město Ostrava

Agentura pro regionální rozvoj

IT4Innovations

 

Projekty

 

 

Kontaktujte nás

 

IT Cluster, z.s.
Novoveská 1139/22
709 00 Ostrava-Mariánské Hory

+420 724 504 926

marketing@itcluster.cz