ITeuro uvádí na český trh novou generaci ERP

Pro 7, 2020

Softwarová společnost ITeuro, která v Česku už od roku 2000 implementuje ERP systém Infor CloudSuite Industrial (SyteLine), nyní uvádí na tuzemský trh nejnovější verzi 10. Funkčním rozsahem a škálovatelností se jedná spíše o ERP platformu pro komplexní pokrytí potřeb výrobních firem různých velikostí. Míří především na obory diskrétní výroby jako strojírenství, výroba dílů pro automotive, high-tech, zpracování a obrábění kovů, plastikářství, výroba strojů a zařízení nebo tisk. Verze 10 je určena nejen pro nové zákazníky nebo stávající uživatele předchozích verzí Infor CloudSuite Industrial (SyteLine). Je vhodná i pro přirozený upgrade z jiných ERP systémů od společnosti Infor, například Infor MAX, Infor XA či Infor VISUAL. Stejně tak může být nástupcem starších ERP pro výrobní firmy jako Safír, Avalon, Factory a dalších od různých výrobců.

Řešení pochází od mezinárodní firmy Infor, která je světovým lídrem v cloudových podnikových aplikacích. ERP Infor CloudSuite Industrial (SyteLine) 10 je samozřejmě nadále dostupné i on-premise, přináší však pro tento typ instalací inovativní „kontinuální upgrade“ obvyklý právě pro cloudové prostředí. V praxi to znamená, že verze 10 bude trvale rozvíjena a zákazníci budou průběžně dostávat aktualizace formou pravidelných balíčků. Nové funkce, nástroje a technologie tak budou mít k dispozici rychleji, bez systémových odstávek a celkově se vyhnou dalším „mezigeneračním“ upgradům.

„Verze 10 ERP Infor CloudSuite Industrial (SyteLine) představuje 35 let zkušeností z více než 5 000 výrobních podniků celého světa. Integrovaná best practice je bezesporu velkou výhodou tohoto produktu. Díky silnému vývojovému zázemí společnosti Infor je to zároveň řešení postavené na nejmodernějších technologiích s vyspělými nástroji, které firmám umožňují rychle se adaptovat na velmi proměnlivé podmínky současného byznysu. Proto se jedná o řešení, na které je právě teď vhodná doba upgradovat ze starších ERP nejen od Inforu, ale třeba i z funkcionálně už nevyhovujících ERP od menších výrobců,“ říká obchodní ředitel ITeuro Petr Šperka.

Od verze 10 rovněž Infor CloudSuite Industrial (SyteLine) rozšiřuje funkcionalitu v jádře. Špičkový systém pro řízení diskrétní výroby je u verze 9 možné doplnit balíčky s dodatečnými funkcemi a nástroji, které jsou ve verzi 10 do jádra kompletně integrovány. Jedná se například o Automotive Pack, Molding Pack (slévárenství) nebo Printing and Packaging (tiskařský a obalový průmysl).

Infor CloudSuite Industrial (SyteLine) 10 také otevírá cestu k využití nových nástrojů Inforu jako umělé inteligence Coleman, úložiště Data Lake, analytiky Birst, B2B e-commerce Rhythm nebo nativních mobilních aplikací. Současně se vylepšuje klíčová funkcionalita pokročilého plánování a rozvrhování APS nebo zákaznického portálu, ale i uživatelského rozhraní. Přichystány jsou rovněž nové domovské stránky.

„Infor CSI (SyteLine) 10 je sám, případně ve spojení s dalšími produkty z rodiny Infor skutečně efektivním end-to-end informačním řešením pro výrobní podnik. Pochází od jednoho výrobce softwaru a uživatelé pracují v jednotném prostředí. Pokrývá všechny potřeby od pokročilého plánování výroby APS, konfigurátoru výrobků a zakázek přes technickou přípravu výroby včetně změnového řízení, oblast kvality, servisu výrobků i interní údržby až po portály pro dodavatele i odběratele, CRM, projektové řízení, datovou analytiku a mnoho dalších,“ dodává P. Šperka z ITeuro.

Například potřeba zavedení pokročilého plánování výroby vedla v roce 2015 k upgradu z ERP Infor MAX na Infor CloudSuite Industrial (SyteLine) firmu KOVOLIS HEDVIKOV, největší českou tlakovou slévárnu hliníku. Tento nástroj je přitom součástí jádra ERP Infor CloudSuite Industrial (SyteLine) více než 20 let a ve verzi 10 je opět vylepšen.

Společnost ITeuro, která je Gold Channel Partnerem Inforu pro Českou republiku a zároveň jako první v regionu střední a východní Evropy úspěšně prošla novým programem Infor Certification pro Infor CloudSuite Industrial (SyteLine), už implementuje první projekty verze 10.

 

IT Cluster, z.s.

 

Svou koncepcí naše sdružení spojuje vzdělávací instituce a podnikatelské subjekty, především z oblasti ICT, do celku, jehož posláním je zajistit přípravu lidských zdrojů, vytvořit potenciál pro řešení inovačních projektů a zajistit společné aktivity v oblasti marketingu.

Zobrazit zásady cookies

 

Partneři

 

Moravskoslezský kraj

Krajská hospodářská komora MSK

Město Ostrava

Agentura pro regionální rozvoj

IT4Innovations

 

Projekty

 

 

Kontaktujte nás

 

IT Cluster, z.s.
Novoveská 1139/22
709 00 Ostrava-Mariánské Hory

+420 724 504 926

marketing@itcluster.cz