Den klastrů v Libereckém kraji

Čvn 16, 2021

IT Cluster se stal partnerem Dnu klastrů v Libereckém kraji, který se uskuteční ve dnech 22. a 23. června 2021 v prostorách Technické univerzity v Liberci. Národní klastrová asociace již tradičně pořádá toto setkání klastrů, asociací a firem pod záštitou ministra průmyslu a obchodu Karla Havlíčka a hejtmana Libereckého kraje Martina Půty. V rámci programu se účastnící dozví nejen největší výhody klastrové spolupráce v oblastech rozvoje inovací mezi jednotlivými členy ale výhody mezinárodní spolupráce či čerpání podpory ze zdrojů Evropské unie na vědu, výzkum a inovace.

Během dvoudenního programu je naplánována prezentace úspěšných projektů klastrových organizací v oblastech: rozvoj inovací ve firmách, internacionalizace, vzdělávání a rozvoj regionálního inovačního prostředí a dojde také k předání ocenění ZLATÝ KLASTR za rok 2019 a 2020. Mezi dalšími body programu je také představení Smart Akcelerátoru Libereckého kraje, perspektivy klastrové politiky 2021+ a aktivity CzechInvestu v podpoře klastrů.

 

IT Cluster, z.s.

 

Svou koncepcí naše sdružení spojuje vzdělávací instituce a podnikatelské subjekty, především z oblasti ICT, do celku, jehož posláním je zajistit přípravu lidských zdrojů, vytvořit potenciál pro řešení inovačních projektů a zajistit společné aktivity v oblasti marketingu.

Zobrazit zásady cookies

 

Partneři

 

Moravskoslezský kraj

Krajská hospodářská komora MSK

Město Ostrava

Agentura pro regionální rozvoj

IT4Innovations

 

Projekty

 

 

Kontaktujte nás

 

IT Cluster, z.s.
Novoveská 1139/22
709 00 Ostrava-Mariánské Hory

+420 724 504 926

marketing@itcluster.cz